Som proveïdors de serveis de hosting i dominis on podreu allotjar la vostre pàgina web, botiga virtual i/o els vostres correus empresarials.


Disposem de servidors dedicats ubicats en un centre de dades d'alt rendiment, amb totes les mesures de seguretat i control per a cobrir totes les necessitats dels nostres clients.


Podreu triar entre diferents plans de hosting depenent de les vostres necessitats d'espai web, quantitat i capacitat de comptes de correu, bases de dades, etc. Tots els nostres plans disposen de transferència il-limitada en web i correus i també podreu autogestionar el vostre host i domini a través d'un panell de control personalitzat, amb gestió de dns, correus, web i recursos o també podeu recorrer al nostre servei d'atenció per gestionar-ho nosaltres o per resoldre qualsevol dubte o consulta.


També realitzem pàgines web i els seus posteriors manteniments, o si vols actualitzar una web antiga també ho podem fer.Google Analytics

Google Analytics is a service used on our website that tracks, reports traffic and measures how users interact with our website content in order for us to improve it and provide better services.